Bezpečnostné opatrenie s ohľadom na pandémiu COVID-19

16.03.2020

Vážení zákazníci,


V súvislosti s výskytom koronavírusu a v nadväznosti na všetky súvisiace opatrenie vlády Českej republiky, predovšetkým nariadenie vlády ČR č. 211 z 14. 3. 2020, sme nútení prijať nasledujúca preventívna opatrenia:

  1. Od pondelka 16.3. 2020 dočasne zastavujeme všetky osobné odbery pre maloobchodných zákazníkov bez veľkoobchodné registrácie !!!!!!!!!
  2. Pri objednávkach zaslaných cez naše e-shopy: www.agrostisobchod.cz a www.kvetnatelouky.cz, s termínom vyzdvihnutie od 16.3. 2020 a neskôr, musia byť všetky platobné transakcie vykonávané prevodom na bankový účet vopred.
  3.  Veľkoobchodný predaj zostáva prostredníctvom www.agrostisobchod.cz a www.kvetnatelouky.cz v spoločnosti Agrostis Trávniky, s.r.o. od pondelka 16.3. 2020 zatiaľ neprerušený.
  4. Všetkým veľkoobchodným zákazníkom preventívne doporučujeme pre zaistenie plynulého zásobovania a obmedzenie osobných kontaktov zvoliť u svojich veľkoobchodných objednávok tiež variantu doručenia prostredníctvom prepravnej spoločnosti a obmedziť tak osobné návštevy v prevádzke spoločnosti.
  5. V prípade nutnej potreby budeme tovar doručovať aj vlastnými prepravnými kapacitami, pretože očakávame postupné obmedzenie kapacít prepravných spoločností.
  6. Prevádzková doba spoločnosti zostáva zatiaľ bez obmedzenia: Po-Pia 7:30 - 17:00 h, zaviedli sme však zvýšené bezpečnostné a hygienické opatrenia. Chceme chrániť vás aj nás.
  7. Všetky hotovostné aj bezhotovostné platby sú aj naďalej možné bez obmedzenia. Preferujeme však bezhotovostné platby.
    V prípade otázok sa môžete obrátiť na telefón: 517 370 607.
    Ďakujeme za pochopenie a prajeme všetkým zákazníkom pevné zdravie.

Za tím Agrostis Trávniky, s.r.o.
Ing. Marie Straková, Ph.D., konateľka